The Wild Offering Oracle, affirmasjonskort, Tosha Silver, nettbutikk

Wild Offering Oracle

Affirmasjonskort

Pris: 350 kroner


When you fully surrender any topic to the Divine, you begin to release a tremendous burden. You no longer have to solve the problem from the ego. You immediately feel lighter. The right help and actions amazingly get shown at the right time.


Tosha SilverHar du noen gang forsøkt å be når du har det vanskelig? Eller å se for deg at du overgir alt tungt til det som er større og mer? Hver gang jeg gjør dette, blir jeg forundret over hvor godt det føles. Det føles lettere og lysere innvendig, som om en tett, grå gardin dras til side. Noe i meg vet at det fins gode krefter ved siden av meg, at jeg ikke vandrer alene.


Det følger ingen bok med Wild Offering Oracle. Her er det teksten på kortene som er saken, og den består av en miks av bønn, affirmasjoner og veiledning. Estetisk er Wild Offering lett og spontan i sitt uttrykk. Det gir mening, for det er akkurat slik det kjennes når den innvendige gardinen dras til side og tunge tanker erstattes med tillit. 


I A Course in Miracles står det at vi mennesker egentlig bare kan oppleve en eneste form for problem, nemlig at vi kommer bort fra Gud. "Offering all to the Divine doesn`t mean negativity never arises", skriver Tosha Silver som har laget denne stokken. "But you can say: Free me from this prison." Kortene i Wild Offering jobber med akkurat det. De stanser den indre kvernen av tvil, sorg, frustrasjon og negativitet og hjelper oss å ha fred. Kortene minner oss på at vi aldri er overlatt til oss selv. De peker på det indre potensialet i ting, potensialet for vekst og mening. Vi kan la hjertet hvile i tillit... og akkurat det er bare så utrolig frigjørende og godt.


Jeg sier TAKK, gode verden, for at denne stokken fins!!!!!52 kort + et kort med hilsen og instruksjon fra forfatteren

ISBN: 978-1-4019-5476-5

Utgitt 2018