Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

Wild Offering Oracle

Orakel- / affirmasjonskort

Wild Offering Oracle
NOK340.00


When you fully surrender any topic to the Divine, you begin to release a tremendous burden. You no longer have to solve the problem from the ego. You immediately feel lighter. The right help and actions amazingly get shown at the right time.


Tosha SilverHar du noen gang forsøkt å be når du har det vanskelig? Eller å gi alt over til det som er større og mer, til Gud, englene, dine hjelpere, forfedre eller andre? Hver gang jeg gjør dette, blir jeg forundret over hvor godt det føles. Det blir lettere og lysere innvendig, som om en tett, grå gardin dras til side. Og noe i meg bare vet at jeg ikke vandrer alene.

Det følger ingen bok med "Wild Offering Oracle". Budskapene på kortene er hovedsaken, og de består av en miks av affirmasjoner, bønner og veiledning. Det estetiske uttrykket er lett og spontant, nøyaktig som den gleden man kan føle når gardinen dras til side og man blir seg selv igjen.


Jeg har hørt eller lest at det egentlig bare fins ett problem man kan ha, og det er at man har kommet bort fra Gud. Det er på en måte sant. "Offering all to the Divine doesn`t mean negativity never arises", skriver Tosha Silver i denne stokken. "But you can say: Free me from this prison." Og kortene i "Wild Offering Oracle" jobber med akkurat det: De åpner fengselet så du kan spasere ut og kjenne fortrøstning og fred. At du ikke er overlatt til deg selv. Hvile i tillit... og det er bare SÅ utrolig godt.


Takk, gode verden, for at denne stokken fins!!!!!52 kort + et kort med hilsen og instruksjon fra forfatteren

ISBN: 978-1-4019-5476-5

Utgitt 2018