Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

Vanlige spørsmål o​m Rosen

Hvordan foregår en behandling?

En behandling varer i 50 minutter. Du ligger på benken, først på magen, så på ryggen. Hvis det er vanskelig, så tilpasser vi stillingen for deg. De fleste kler av seg inn til undertøyet, men hvis du vil beholde klær på, så gjør du det. Du får et teppe over deg på benken. 


Det første jeg gjør er å "hilse på" kroppen med hendene, utenpå teppet, fra nakke til fot. Så velger jeg hvor jeg vil jobbe, bretter teppet til side og begynner. Jeg holder og lytter med hendene, mykt, men samtidig tydelig. Du får tid til å sanse. Jeg følger med på pusten din, mimikk, bevegelser, puls og vevets temperatur og farge. Alt er signaler.


Som regel skjer en dialog. Jeg spør kanskje om noe jeg sanser i kroppen din, og hvis du føler for å svare, så svarer du. Eller du forteller spontant hva du opplever. Følelser, minner, tanker... Kanskje kommer tårer. Eller kroppen reagerer, blir varm eller kald. Puls, verk, fornemmelser.  


Jeg planlegger aldri på forhånd. Sansene og beskjeder fra deg leder meg dit jeg skal jobbe. Er det steder du ikke vil inn i, flytter jeg hendene. Hvis du ber meg gå dypere eller bruke lenger tid, så gjør jeg det.


Slik folder behandlingen seg ut. Den formes av vårt møte og av det som vil fram der og da.

Hva kan jeg forvente av reaksjoner?

Hvis du er ny i Rosen eller med indre arbeid, så kan det ta tid å åpne seg. Få er vant til å vise følelser eller kjenne innover så dypt som du får anledning til med Rosenmetoden.


Generelt er det slik at kroppen slipper fram det du har bruk og er klar for. Er du sliten, så kanskje du sovner. Andre ganger kommer det følelser, eller kroppen reagerer med energistrømmer, puls eller verk. Noen behandlinger er helt stille. Eller du får kontakt med motstand mot følelser eller å dele dem åpent med andre. Noen ganger kommer bilder eller innsikt, og noen ganger kommer gamle, glemte minner... Iblant fortsetter prosessen når behandlingen er over. Et nivå under det daglige har blitt aktivert.


Behandlinger er aldri like. Stol på din indre viten! Følelser lar seg ikke tvinge fram, de kommer når tiden er moden. Og hver eneste behandling, også de stille, er med på å bringe deg framover.

Hvor ofte er det lurt å få behandling?

Kjenn etter! Hva føles riktig for deg? 


Noen ganger er det bra å komme ofte for å holde en prosess ved like. Andre ganger trenger du tid til å integrere. I rolige perioder kan det være fint med behandling en gang i blant som en innsjekk til deg selv.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Dette er det umulig å svare på, men det er lurt å gi deg selv minst tre behandlinger, gjerne fler. Indre arbeid er ikke som kirurgi eller tabletter. Det hender at ting løsner raskt, men ofte trenger prosesser tid. Hvis du lærte som barn å undertrykke følelser og beskjeder fra kroppen, hvilket gjelder de fleste, kan det ta tid å åpne igjen. Noe i deg kan være redd for å møte følelsene eller å vise dem fram til meg. Det kan også ta tid å bli fortrolig med denne måten å jobbe på.


Hva er ditt mål? Å bli smertefri, bli kjent med deg selv, få det bedre? Generelt er det vanlig å få mer av det gode i livet og mindre av det vonde med Rosenmetoden. Dette skjer sjelden over natten, så gi deg selv tid. Mange opplever mindre smerter, bedre kontakt med kropp og følelser, indre ro, å få bearbeidet fortiden og at det blir lettere å sette grenser og vise hvem du er når de har jobbet med Rosen en stund.

Passer Rosenmetoden for alle?

I utgangspunktet passer Rosenmetoden for voksne, stabile personer. Du må være i stand til å håndtere følelser


Samtidig kommer mye an på intensjonen jeg møter deg med. Barn skal ikke ha "full Rosen". Jeg søker aldri i dypet under en behandling med barn, men har fokus på healing gjennom avspenning. Kommer det følelser, så tar jeg selvfølgelig i mot, lytter og holder rundt. Voksne i krise kan også ha stor nytte av Rosen, for eksempel ved omveltninger i livet. Under behandling får du avspenning, lindring og mulighet til å bearbeide, gråte, rase, snakke og sortere.


Er du i mental ubalanse og ønsker Rosen, så tar vi en prat, gjerne med legen din også, for å finne ut hva som er best.


Rus passer ikke med Rosen. Vent til du har vært rusfri en stund og tåler å møte deg selv.

Blir du lei deg hvis jeg gråter?

Jeg blir ofte grepet av folks historier, men jeg vil ikke kalle det å bli lei meg. En behandling er som en fødsel. Det gjør vondt å føde, men livet starter på nytt etterpå med et enda rikere innhold.


Er du vant til å holde igjen følelser av hensyn til andre? Det trenger du ikke i behandling. Bruk meg! Det er din prosess. For meg handler ikke tårene om smerte, men om renselse, healing og vekst

Får du opp ting om meg?

En Rosenbehandling er ikke en reading. Min jobb som terapeut er å bistå deg i å møte deg selv og dine følelser.


Inni oss fins det enormt mye veiledning. Kroppen og følelsene vet, på en måte som hodet ikke kan, hvem du er, hvordan livet har kjentes og hva du har behov for nå. Når du opplever dette inni deg, da vet du, uansett hva andre måtte mene eller si. Hvis jeg fanger opp noe om deg, velger jeg som regel å spørre deg om det. Da kan du selv kjenne etter om det stemmer.

(Alle bilder på denne siden, unntatt det øverste, er fra Cathy McClellands The Star Tarot som fins i min nettbutikk.)