Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

Klikk her for å legge til tittel

Tarot

Har du hatt lyst til å kunne snakke med veilederne dine noen gang? De veilederne som ikke har fysisk kropp, men som er rundt deg hele tiden og vet mer enn vi mennesker om hva som er lurt å gjøre og hvordan ting henger sammen?

Tarot gjør det mulig å ha sånne samtaler. Det er ikke den ting du ikke kan spørre om og få svar på. Spør om deg selv og ditt liv, mennesker og dyr du elsker, mennesker og dyr som har levd før... Men hjelperne dine svarer ikke utfyllende på alt mulig hele tiden. Mange opplever at de klareste svarene kommer når du virkelig har bruk for dem.

Du behøver ikke være klarsynt for å bruke tarot. Jeg har ikke sterkere intuisjon enn folk flest, og likevel har jeg fått veiledning gjennom tarot det meste av mitt voksne liv. Det har hatt avgjørende betydning for meg ved livets store veikryss og jeg er utrolig takknemlig.

Over tid bygger tarot tillit i oss. Dette skjer fordi vi gang på gang erfarer at det faktisk fins noen der ute som følger med, vil oss vel og ønsker å hjelpe. I livet mitt har det skapt en trygghet om at jeg aldri er overlatt til meg selv. Noe eller noen følger med og bryr seg om hvordan jeg har det. Jeg har ikke ord for hvor enormt mye dette betyr. For meg er det forskjellen på å føle meg alene og overgitt og å føle meg beskyttet og tatt vare på.

Og så må jeg jo nevne at tarot er et studium verd i kraft av seg selv også. Disse kortene er en skattkiste av kulturhistorie, kunst og dyp innsikt om livet. Jeg kommer aldri helt til bunns i tarot, de fortsetter å inspirere og gi meg nye tanker år etter år.

Har du lyst til å lære om tarot? Da er du hjertelig velkommen til å bli med på kurs! Jeg holder både introduksjonskurs og kurs som går i dybden, og informasjon legges ut her og på min facebookside www.facebook.com/ida.thorkildsen.3

Grunnkurs i tarot høsten 2020

Dette kurset er en første innføring i hva tarotkortene betyr og hvordan du kan bruke dem. Kurset passer for deg som er helt fersk med tarot og har lyst til å snuse på kortene, og det passer hvis du har brukt tarot tidligere og føler for en rask oppfriskning. Du trenger ingen forkunnskaper for å melde deg på.

Vi møtes hos Althèa på Råbekken i Fredrikstad 4 tirsdager før jul. Ta med papir og penn. Når kurset er ferdig, kjenner du betydningen av alle kortene i stokken og har fått øvd deg i å tolke dem selv.

Jeg har levd med tarot i mer ennn 25 år og har masse kunnskap og erfaring som jeg med glede deler med deg. Personlig bruker jeg i liten grad kortene til å forutsi framtiden. Vekten for meg ligger på innsikt og veiledning, det vil si å spørre kortene om råd.

Velkommen!!!!

Sted: Althèa på Råbekken, i rundkjøringen ved sørenden av Dikeveien

Tid: Kl. 12.00 - 15.00 tirsdag 10.11, 17.11, 24.11 og 1.12

Pris: 1750;

Påmelding:Til Althèa med mail til [email protected]

Betaling: Til Althèa, konto nr. 1080.27.36881, merk "Tarotkurs"

Har du spørsmål, så ta kontakt med meg.

Vi følger normale regler for smittevern og gruppen blir ikke stor.

Jeg planlegger kurs i 2021 som går dypere inn i de ulike delene av tarotstokken. I tilfelle du får lyst til å lære mer!!!

Håper vi sees!