Nettbutikk


Syngeboller: Meditasjon og healing


Lyd kan heale vårt indre. Jeg inviterer med ujevne mellomrom til klangbad / lydmeditasjon i mitt behandlingsrom i Gamlebyen. Da spiller jeg på syngeboller, klokkespill, regnstav og tingsha. Lydbildet er variert og levende, og du får en dyp og velgjørende avspenning. 


Jeg benytter lyd i behandling også. Lyd kan nå inn til og forløse følelser. Ved ønske kombinerer jeg syngeboller med massasje eller Rosenmetoden. Da velger jeg boller etter ditt behov og plasserer dem enten rundt deg eller rett på kroppen. 


Ta kontakt hvis du ønsker meditasjon eller konsert til et privat arrangement!
Bollene mine er av bergkrystall og har ulik tone og størrelse. En av bollene er av rosenkvarts også. Både bergkrystall og rosenkvarts er master healere. Bergkrystall healer på alle nivåer og formidler det rene lys. Rosenkvarts er en healer for hjertet.


Alle mine syngeboller er stemt etter A=432 Hz. Denne frekvensen sies å være grunntonen i all skapelse. Det er en harmonisk skala som bringer oss i samklang med livets puls.


Selv føler jeg at krystallboller gir kontakt med noe himmelsk. Klangene løfter sinnet og åpner hjertet for tillit, fortrøstning og fred.  

Neste lydmeditasjon: Nyttårsreise


Torsdag 5. januar klokka 18.00

Sted: Terapeutene i Vollmesterboligen, Gamlebyen

Varighet: 60 minutter

Pris: 250; (vipps eller kontant)


Påmelding: SMS til 976 70 784

Med lyd kan forandring skje raskt. Du kan oppleve å legge deg ned med tungt hjerte og etter en kort stund med bollene føle deg fredfull og lett. Noen kjenner at lyden jobber fysisk i kroppen, andre at den åpner for følelser. Det kan komme bilder eller beskjeder fra ditt indre. De fleste går inn i en dyp og velgjørende avspenning. 


I tillegg til bollene bruker jeg klokkespill, blant annet de fantastisk skjønne Zaphir som du finner i nettbutikken min. Jeg bruker regnstav og tingsha, og av og til min egen stemme.

Privat konsert eller meditasjon

Kontakt meg hvis du ønsker konsert eller meditasjon med syngeboller til et privat arrangement! Events, feiringer, vernissage, bryllup, minnesamvær...  


Ønsker du en guidet meditasjon, så tilpasser jeg tema og innhold.


Pris på forespørsel. 


(Bildet er fra et utdrikningslag på Vinderen i Oslo.)

Klangbad / meditasjon

Velkommen til en rogivende time hvor klangen av krystallboller, vindspill, regnstav og mer tar deg med på en guidet indre reise.


Ullmatte, pute og pledd til alle. Gi beskjed hvis du ønsker stol.   


Sted: Mitt behandlingsrom i Gamlebyen

Varighet: 60 minutter

Pris: 250;


Neste lydmeditasjon er torsdag 5. januar  kl. 18.00