Til min butikk


Rosenmetoden


Rosenmetoden består av mild og respektfull berøring. Jeg jobber ikke dynamisk med hendene som ved massasje, men er i ro, lyttende og til stede. Det gir en god og legende avspenning som baner vei for terapeutisk arbeid. Du får mulighet til å gå i dypet og slippe fram følelser og minner.
Avslappet kvinne på benken hos Rosenterapeut Ida Thorkildsen

Avspenning

- Hjelp til å slappe av

- Pusterom

- Naturlig smertelindring

- Indre ro

- Bedre søvn


En Rosenbehandling gir deg tid til å lande. Du får hvile og kjenne hvordan du egentlig har det. Det er ingen forventninger eller krav, ingenting du må orke eller prestere.  


Rosenmetoden har mye å gi ved spente og vonde muskler, stress, indre uro, utbrenthet og ME.


Berøring

- Respektfull og vennlig berøring

- Nærhet

- Kontakt med egen kropp


Vi mennesker har behov for fysisk nærhet. Vi trenger å bli tatt på. Hvis dette er noe du savner, så kan Rosenmetoden lindre og lege. Rosenmetoden er også fin hvis du har bruk for å å bli mer bevisst på kroppen. Berøring og spørsmål leder deg inn i kroppen så du kan kjenne dens grenser og behov.

Respektfull berøring fra hendene til Rosenterapeut Ida Thorkildsen
Behandling i Rosenmetoden ved Rosenterapeut Ida Thorkildsen i Fredrikstad

Følelser

- Å få gråte ut

- En å betro deg til

- Kontakt med følelser og minner

- Forstå deg selv bedre

- Bearbeide fortiden


Den dype avspenningen hjelper kropp og sinn å åpne seg for følelser og minner. Du kan la tårene strømme under behandlingen og kroppen reagere som den vil.


Rosenmetoden er fin ved traumer og vonde opplevelser. Du får hjelp til å nærme deg det vonde under trygge forhold og i ditt eget tempo. Det gir legedom til hele ditt vesen.


Jeg har taushetsplikt. Det du deler blir hos meg.

Jeg jobber med Rosenmetoden i forhold til ensomhet, sorg, lav selvfølelse, utmattelse, angst, seksuelle overgrep, incest, rus og vold i oppveksten, spiseforstyrrelser, stress og indre uro, for bare å nevne noe.


Ingenting er for stort eller for lite for Rosenmetoden.


Du er hjertelig velkommen!


Bestille behandling med Rosenmetoden:


976 70 784, gjerne sms


500; for 50 minutter,  1250; for 3 x 50 minutter


Mine kvalifikasjoner

Jeg er Rosen-student i praksisperioden. Utdannelsen er todelt og går over mange år. Den første delen består av en rekke intensivkurs. Her læres selve metoden, anatomi og å arbeide terapeutisk med følelser. Den andre delen er praksisperioden. Som praksis-student skal jeg gi 350 behandlinger, mange under veiledning fra lærer, og gå til samtaler og undervisning før jeg kan bli godkjent terapeut. Jeg startet utdannelsen i 2017 og gikk ut i praksis i 2020. 


Jeg er medlem av Norske Rosenterapeuters Forening og underlagt dens regler for etisk yrkesutøvelse.


Taushetsplikt er en selvfølge.