Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

Rosenmetoden

avspenning   -   innsikt   -   forløsning

Rosenmetoden bygger på berøring og avspenning. Jeg berører kroppen din med hendene på en rolig og lyttende måte som får kropp og sinn til å slappe av. Det er ingen forventninger eller krav. Du får tid til å lande, tid til å puste og tid til å oppleve deg selv fra innsiden.


Gjennom avspenning gir Rosenmetoden mulighet for


- smertelindring

- ro i kropp og sinn

- fysisk og psykisk velvære

- bedre søvn

- å hente deg inn, komme i balanse


Rosenmetoden har mye å gi ved spente og vonde muskler, stress, anspenthet, indre uro, utbrenthet og ME.

Den avspente tilstanden er en nøkkel også til indre arbeid. Berøring hjelper kropp og sinn å åpne seg. At jeg er med deg med hendene gir fokus så du får dypere kontakt.


Det er ulikt hva som skjer under en behandling. Det kan komme dagsaktuelle følelser eller følelser og minner fra langt tilbake i tiden, også ting du hadde glemt eller fortrengt. Noen ganger er det viktigste å komme i kontakt med kroppen, andre ganger sender sjelen bilder eller innsikt. Uansett hvordan behandlingen blir, om den er stille eller dramatisk, så er du velkommen til å dele det du opplever. Du kan la tårene strømme og kroppen reagere som den vil.  


Rosenmetoden gir mulighet for


- kontakt med kroppen

- dypere kontakt med følelser, sjel og historie

- å bearbeide fortiden


Jeg jobber med Rosenmetoden i forhold til blant annet seksuelle overgrep, incest, rus og vold i oppveksten, spiseforstyrrelser, ensomhet, angst, stress, sorg, indre uro, utmattelse og behov for berøring, nærhet, en å betro seg til eller en å gråte hos.


Når det gjelder traumer, er Rosenmetoden verdifull. Med Rosen kan du nærme deg de skremmende følelsene under trygge forhold og la dem få utløp. Det samme gjelder følelser fra tidlig i livet før språk og forståelse. Når følelser får komme fram, gir det healing til ditt indre.


Jeg har taushetsplikt.
Bestille Rosen-behandling hos meg:


SMS eller ring 976 70 784


450; for 50 minutter,  1100; for 3 x 50 minutter


Mine kvalifikasjoner

Jeg begynte utdannelsen i Rosenmetoden i 2017 og gikk ut i praksis i 2020. I praksisperioden skal jeg gi minst 350 behandlinger, mange under veiledning fra lærer, før jeg kan bli godkjent terapeut.


Jeg er medlem av Norske Rosenterapeuters Forening og underlagt dens regler for etisk yrkesutøvelse.


Jeg har taushetsplikt.

  

   Once we start this journey

   we can only go deeper