Nettbutikk

Om meg

Så langt tilbake jeg kan huske har jeg vært opptatt av den indre historien. Sjelen med dens kall og lengsler... følelser... alt vi bærer på innsiden og ofte ikke deler, kanskje knapt nok er bevisst...


Jeg drives av lengsel etter dette innerste. Etter kontakt og forløsning, visdom og vekst. Og lys.


Som ung utforsket jeg yoga og meditasjon, men oppnådde lite. Så fant jeg astrologi, og der fikk jeg kontakt. I horoskopet så jeg meg selv beskrevet nøyaktig som jeg er. Det var en forbløffende opplevelse. At jeg er ment å være som jeg er! Jeg har sagt og gjort så utrolig masse i mitt liv som ikke stemmer med den jeg er, latt som, for å skjule meg. Astrologien ble det første skrittet for meg på veien mot større sannhet.   


Noen år senere møtte jeg Rosenmetoden. Det ble et sterkt møte hvor jeg fikk kontakt med følelser og minner. En healingprosess tok til. 


For meg handler Rosenmetoden også om sannhet. Jeg får hjelp gjennom Rosenmetoden til å ta i mot meg selv og andre som vi er. Litt etter litt får selvkritikk og vonde ting fra fortiden mindre makt. Det føles tryggere og friere å være meg. 


Rosenmetoden har gjort mye for selvfølelsen min. 
Jeg opplever at den innerste sannhet i meg er en tilstand av tillit og lys. Alt jeg gjør av indre arbeid bringer meg nærmere, og jeg erfarer at absolutt alt i livet, fra det mest smertefulle til det mest glederike, har i seg en mulighet til å åpne meg innover. 


Dette jobber jeg for. Det er min lengsel og drivkraft. Healing - og lys


Alt godt til oss begge! Du er hjertelig velkommen.

Min bakgrunn

Utdannelse i historie, litteratur og religion

Noen år som hjelpepleier på sykehjem

10 år som næringdrivende med butikk i Gamlebyen

Fulltid Rosenmetoden, massasje m.m. siden 2020


Mor til to


Erfaring med tarot siden 1995

Eksamen fra Den Nordiske Astrologiskolen og Astrologiskolen Herkules 2009

Utdannelse i Bachs blomsteressenser hos Audun Myskja 2012

Diplom som Aura-Soma fargeterapeut 2015

Diplom som Velværemassør fra Axelssons Bodywork School 2021

Student hos Rosenmetoden Skolen fra 2017