Velkommen til   Ida Thorkildsen  

Om meg

Mitt navn er Ida Thorkildsen.


Fra jeg var barn har jeg vært opptatt av det som fins på innsiden i oss mennesker. Den skjulte historien, alt som ofte ikke synes fra utsiden. Følelsene og tankene. Opplevelsene. Drømmene.


Jeg drives av en lengsel etter å forstå. Hva er vi mennesker? Og hvordan kan vi komme lenger med oss selv?


Min læringsvei startet for mer enn 20 år siden med yoga og meditasjon. Etter noen år fant jeg astrologi, en fantastisk kilde til innsikt i menneskers energi, egenskaper, oppgaver og utfordringer. Astrologien hjelper oss å forstå, på et overordnet plan, hvem vi er som mennesker og hva slags problemstillinger vi er ment å utforske i dette livet. For meg ble det et stort skritt i retning av å akseptere meg selv som jeg er. Horoskopet mitt viste jo at jeg er ment å være sånn! Det var utrolig frigjørende for meg. Samtidig er ikke horoskopet et statisk bilde. Horoskopet trekker opp temaer vi skal jobbe med i livet og viser hvor vi har mulighet til å utvikle oss. Men hvordan får vi til det? Kan vi skape indre vekst, legge til rette for den med vår intensjon?  

Jeg Iette etter nøkler til dette spørsmålet i mange år. I 2017 fant jeg Rosenmetoden, og det ble en milepæl for meg. Endelig kom jeg videre i meg selv, og det var så etterlengtet. Jeg kom for første gang ordentlig inn, lenger enn noen gang før, til lag som hadde vært utilgjengelige, og jeg opplevde at ting både beveget og forandret seg. Det fins sikkert mange veier som kan skape varig endring i oss mennesker, men der jeg står nå er jeg bare så lykkelig over å ha funnet akkurat Rosen. Rosenmetoden er en terapiform, men samtidig en indre holdning, et åndelig arbeid som i seg selv er utrolig forløsende. En villighet til å gi rom for det som er sant. Den sanne deg, slik du virkelig er, med ditt sanne utseende, din historie, ditt sanne uttrykk og dine sanne følelser. Og den sanne meg, i møte med deg. Følelsene som oppstår i dette møtet, uansett om de er "passende" eller ikke. At vi kan få lov til å gi uttrykk for vårt indre slik det er... og at det er mulig å være sammen så åpent, dypt og fritt... det rører meg langt inn i sjelen.


Rosenmetodens kjerne er å ta i mot oss selv og livet uten krav om at noe burde være annerledes. Så enkelt, egentlig, og samtidig så utrolig vakkert! Dette rommet av trygghet og tillit, undring og søken skaper vi sammen i Rosen, du som klient og jeg som terapeut. Det er et rom fullt av muligheter. Hvem er du? Hva fins i deg? Og hva kan skje hvis det du er får frihet til å bevege seg som det vil?


En annen skatt jeg har funnet på min vei er tarot. Eller, veiledningskort i det hele tatt, uansett type. Jeg er ikke av dem som har en direktelinje inni meg til andre dimensjoner, men når jeg trekker kort, så åpner det seg en form for kommunikasjon allikevel på tvers av tid og rom. Det har betydd mye for meg i Iivet mitt. Jeg har fått råd gjennom kortene når jeg virkelig har trengt det, råd og bekreftelser på at jeg kan stole på følelsene mine. Det å stole på seg selv er utrolig viktig, en stor og dyp vekst. Kort hjelper meg også å forstå litt mer av meg selv og andre. De hjelper meg å ta valg som åpner heller enn stenger for livsstrømmen, valg som bringer meg framover.


Etter mange år med kort føler jeg meg trygg på at det alltid fins noen eller noe omkring oss som bryr seg om oss og ønsker at vi skal ha det bra. Det fins noen eller noe rundt oss alle som jobber for og ønsker vårt beste. Alltid.


Hvilket ikke betyr at livet med et trylleslag føles enkelt! For leve må vi jo alle gjennom all slags vær: Storm og stille, flo og ebbe. Hvordan skulle vi ellers kunne erfare og oppdage, lære og vokse... åpne oss videre, innover og utover, for det som er mer. Mer i oss selv og mer i livet... gjennom Rosen har jeg forstått at det alltid fins mer å oppdage.


Og ellers... har jeg formell utdannelse i historie, litteratur og religionsvitenskap, er mor til to barn, har jobbet som hjelpepleier på sykehjem noen år og som næringsdrivende mange år med butikk i Gamlebyen i Fredrikstad. Jeg elsker planter og dyr... har utdannelse i og arbeidserfaring med Bachs blomsteressenser og fargeterapien Aura-Soma... liker å synge, jobbe i hagen og å bare sitte stille og se på himmelen...


Men hvem er du??


Uansett hvem du er, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt!


Alt godt til oss begge, nå og for alltid ;-)

Ida

0