Om meg

Så langt tilbake jeg kan huske har jeg vært opptatt av den indre historien, alt vi bærer på innsiden og ofte ikke deler. Sjelen med dens kall og lengsler... og følelser. Jeg drives av en lengsel etter dette innerste. Etter kontakt og forløsning, visdom og vekst. Og lys.


Min vei har gått gjennom yoga og meditasjon, astrologi og Rosenmetoden, blant annet. Det var en viktig vekker for meg da jeg ble i stand til å se i mitt eget horoskop at jeg er ment å være som jeg er. Jeg har sagt og gjort så utrolig mye i mitt liv som ikke stemmer med følelsen på innsiden. Jeg har latt som og villet framstå som en annen. Mer likandes og trygg, alt mulig som ikke egentlig er meg... I senere år har Rosenmetoden fordypet denne reisen. Jeg har fått kontakt med følelser og minner, og en healingprosess har tatt til. Rosenmetoden har betydd mye for min selvfølelse.


Som terapeut er jeg rolig og fryktløs. Jeg kjenner både lyset og mørket og har rom for hele deg. Respekt, forståelse og godhet er mine kjerneverdier.


Jeg opplever at den innerste sannhet i meg selv og andre er en tilstand av tillit og lys. Alt vi gjør av indre arbeid bringer oss nærmere, og jeg erfarer at absolutt alt i livet, fra det mest smertefulle til det mest glederike, er en mulighet til å åpne oss innover.


Alt godt til oss begge, nå og for alltid!!!! 


Min bakgrunn

Fulltid Rosenmetoden og healingmassasje fra 2020

Egen butikk i Gamlebyen i ti år

Hjelpepleier på sykehjem i fem år


Mor til to

Elsker planter og dyr


Student ved Rosenmetoden Skolen fra 2017, praksisperiode fra 2020

Sertifisert Velværemassør fra Axelsons Bodywork School 2021

Sertifisert Aura-Soma fargeterapeut 2015

Kursrekke i Bachs Blomstermedisin hos Audun Myskja 2012

Eksamen fra Astrologiskolen Herkules 2009

Universitetsutdannelse i historie, litteratur og religionsvitenskap

Erfaring med tarot siden 1995