Nettbutikk

Om meg

Så langt tilbake jeg kan huske har jeg vært opptatt av den indre historien. Alt vi bærer på innsiden og ofte ikke deler, sjelen med dens kall og lengsler... og følelser. Jeg drives av en lengsel etter dette innerste. Etter kontakt og forløsning, visdom og vekst. Og lys.


Min egen vei har gått gjennom yoga og meditasjon, astrologi og Rosenmetoden, for bare å nevne noe. Det var en viktig vekker for meg da jeg så i horoskopet mitt at jeg er ment å være som jeg er. Jeg har sagt og gjort så utrolig masse i mitt liv som ikke stemmer med innsiden, latt som, for å skjule meg. I senere år har Rosenmetoden fordypet min reise. Jeg har fått bedre kontakt med følelser og minner, og en healingprosess har tatt til. Rosenmetoden har betydd mye for min selvfølelse.


Som terapeut er jeg rolig og fryktløs. Jeg kjenner både lyset og mørket og har rom for hele deg. Respekt, forståelse og godhet er blant mine kjerneverdier.


Jeg opplever at den innerste sannhet i meg selv og andre er en tilstand av tillit og lys. Alt vi gjør av indre arbeid bringer oss nærmere, og jeg erfarer at absolutt alt i livet, fra det mest smertefulle til det mest glederike, er en mulighet til å åpne oss innover.


Alt godt til oss begge, nå og for alltid!!!! 


Min bakgrunn

- Universitetsutdannelse i historie, litteratur og religion

- Noen år som hjelpepleier på sykehjem

- 10 år med egen butikk i Gamlebyen

- Fulltid Rosenmetoden & healingmassasje fra 2020


- Mor til to

- Glad i planter, dyr og å dyrke egen mat


- Erfaring med tarot siden 1995

- Eksamen fra Den Nordiske Astrologiskolen og Astrologiskolen Herkules 2009

- Utdannelse i Bachs blomsteressenser fra Audun Myskja 2012

- Utdannet Aura-Soma fargeterapeut 2015

- Utdannet velværemassør fra Axelssons Bodywork School 2021

- Utdannelse i Rosenmetoden fra Rosenmetoden Skolen fra 2017, praksisperiode fra 2020