Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

Om meg

 Så langt tilbake jeg kan huske har jeg vært opptatt av den indre historien i folk og ting. Sjelen med dens kall og lengsler. Følelser. Alt vi bærer på innsiden og ofte ikke viser fram, kanskje knapt nok er oss bevisst.


Jeg drives av en lengsel etter dette innerste. Etter kontakt og forløsning, visdom og vekst. Og etter lys.


Som ung utforsket jeg yoga og meditasjon, men var ikke klar og oppnådde lite. Så fant jeg astrologi, og der fikk jeg kontakt. I horoskopet mitt så jeg meg selv beskrevet nøyaktig som jeg er. Det var en forbløffende opplevelse. At jeg er ment å være som jeg er! Jeg har latt som så utrolig masse i mitt liv, sagt og gjort ting jeg ikke egentlig ønsket eller mente. Astrologi ble mitt første skritt på en sannere vei.   

I 30-årene møtte jeg Rosen. Nå var jeg klar og kom endelig lenger med meg selv, fikk kontakt med følelser og minner. En healingprosess tok til.


For meg har Rosen med sannhet å gjøre. Rosen hjelper meg å forholde meg til egne og andres følelser som de er og leve fra dem heller enn fra masker og forventninger. Litt etter litt får selvkritikk og vonde ting fra fortiden mindre makt. Det føles tryggere og friere å være meg.


Rosen har gjort mye for selvfølelsen min.


Innerst i meg fins en tilstand av tillit, lys og fred. Jeg kan komme dit gjennom Rosen, ikke alltid, men iblant. Krystallboller åpner også for denne tilstanden. Når jeg er der, vet jeg at det er dette som er den innerste sannheten. 

Jeg opplever at alt jeg gjør av indre arbeid bringer meg nærmere denne tilstanden. Absolutt alt i livet, fra det mest smertefulle til det mest glederike, har i seg muligheten til å åpne oss innover.


Dette arbeider jeg for. Dette er min lengsel og drivkraft: Healing, vekst og lys. 


Uansett hvem du er, så er du hjertelig velkommen!


Alt godt til oss begge, nå og for alltid.

 
 

Min bakgrunn

Historie, litteratur og religion fra Universitetet i Oslo


Hjelpepleier på sykehjem noen år

10 år som næringdrivende med butikk i Gamlebyen

Jobbet fulltid med Rosen, krystallboller mm. siden 2020


Mor til to


Erfaring med tarot siden 1995

Eksamen fra Den Nordiske Astrologiskolen og Astrologiskolen

Herkules 2009

Utdannelse i Bachs blomsteressenser hos Audun Myskja 2012

Diplom som Aura-Soma fargeterapeut 2015

Diplom som Velværemassør fra Axelssons Bodywork School 2021

Student hos Rosenmetoden Skolen fra 2017