Velkommen til   Ida Thorkildsen  

Lydmeditasjon

Jeg inviterer jevnlig til lydmeditasjon hos Terapeutene i Vollmesterboligen. Kom og legg deg ned på den myke matten, fall til ro, nyt klangenes skjønnhet og flyt med inn i en guidet indre reise. Dette er en opplevelse som nærer hjerte og sjel.


Lydmeditasjoner høsten 2021


Fredag 26.november kl. 11.30 - 13.00. Tema: Lys og healing til karmiske relasjoner


Fredag 17.desember kl. 11.30 - 13.00. Tema: Snart ny tid med vintersolverv og nymåne.                                                                    Og: Å finne fram til gleden i hjertet før julehøytiden. 


Prisen er 200 kroner per gang, vipps eller kontant. Matte, pute og pledd ligger klar når du kommer. Maks 5 deltagere. Meld deg på med SMS til 976 70 784. 


Om krystallboller og lyd

Lyd påvirker det indre i oss. Med krystallboller kan det skje at du legger deg ned på matten med tunge følelser og stiger opp igjen som et nytt menneske. Klangene renser, healer og fornyer vår tilgang til grunntonen av tillit og fred som lever under og bak i oss alle. Det er som om skyene som skygger for kilden får hjelp til å løses opp. Magisk!


Krystallboller påvirker energien i rom og hus også. Det samme skjer med rom som med oss mennesker: Det tunge løses opp, og en lys, lett, kjærlighetsfull og åpen energi kommer fram i stedet.

Krystallsyngeboller lages av bergkrystall. Noen ganger blander man inn andre typer stein som rosenkvarts eller ametyst. Klangen er bare helt utrolig vakker. Selv føler jeg at det åpner seg inn til noe rent og kjærlighetsfullt når jeg lytter til krystallboller. Klangen føles som himmelen selv, full av lys, og jeg blir lykkelig og fredelig til sinns av å høre.


Noe så nydelig som dette vil jeg så klart gjerne dele med hele verden!


Ønsker du å leie meg for en privat lydmeditasjon eller konsert, så ta gjerne kontakt.