Nettbutikk

Denne siden er under arbeid

Horoskoper jeg tilbyr

Personlig horoskop, voksen

En horoskoptolkning forteller kort sagt om deg: Ditt fysiske, emosjonelle, mentale og åndelige jeg. Din personlighet, dine muligheter og din historie. Hvem er du, på alle plan og i alle betydninger av ordet? Hva er dine styrker og utfordringer? Hvilke valg er kloke for deg? Hvordan utvikler du deg best som menneske og sjel i dette livet?


Si fra ved bestilling hvis jeg skal se spesielt på visse spørsmål eller livsområder under tolkningen. Eksempler kan være arbeid, parforhold, familiedynamikk i oppveksten, helse, spiritualitet...


Har du ikke spesielle spørsmål, så styres tolkningen av hovetemaene i ditt personlige horoskop. Jeg ser alltid på din sjels mulighet til å utvikles i dette livet. Jeg kan se styrker din sjel har med seg og områder hvor du er født for å jobbe med utfordringer, og dette deler jeg med deg under tolkningen. Som oftest kommer jeg også innom transitter, det vil si hvordan planetenergiene påvirker livet ditt her og nå. Transitter viser hvilke temaer og livsområder du vil få igjen for å bruke energi på akkurat nå.

Pris: 1300 kroner. Prisen inkluderer oppsett av horoskop pluss samtale på 1-1,5 time. Du kan gjerne ta opp samtalen på mobil.


Bestilling: Til meg med sms, mail eller telefon. Jeg trenger nøyaktig tid og sted for din fødsel.

Barn

Et barnehoroskop er en fantastisk hjelp for absolutt alle foreldre! I horoskopet ser jeg barnets natur og personlighet, ressurser, utfordringer og sjelsoppgaver. Hva det trenger for å ha det bra og hvordan du best kan støtte dets utvikling.


Hvis du vil, kan jeg se spesielt på temaer som er viktige for dere. Det kan være kommunikasjon, helse, mat, energinivå, søvn, sosiale behov, familiedynamikk, sjelsoppgaver eller hva som helst annet. Husk å si fra ved bestilling. 


Barnehoroskop hjelper oss å se og akseptere barn som de er. Ha realistiske forventninger, dømme mindre og elske mer. Ved utfordringer får du hjelp til å forstå barnet innenfra, hvordan det tenker og føler. Da blir det lettere å finne konstruktive løsninger.    

Par

 Et parhoroskop gir hjelp til å forstå og akseptere hverandre. Til å se hva dere har felles og hva som skiller dere. Hva slags tiltrekning fins mellom dere og hvordan påvirker dere hverandre? Hva er deres styrker og fallgruver?

   

Et parhoroskop består av tre deler: Først et personlig horoskop til hver av dere og deretter en felles samtale om deres dynamikk som par. Samtalene kan spres over flere dager, men uten at det går lang tid imellom. Den samlede prisen er 3500 kroner.


Vil dere at jeg skal se på bestemte temaer, så si fra ved bestilling. Det gjelder både de personlige horoskopene og selve parhoroskopet.

Målet mitt med parhoroskopet er å bidra til forståelse og aksept. Innsikten dere får gjør det lettere å verdsette det gode og finne løsninger på det som vanskelig.


Jeg ser ofte, kanskje spesielt mellom foreldre og barn, at vår forskjellighet kan være meningsfulle springbrett til vekst. Det den ene trenger å utvikle har den andre allerede i seg. Det er fascinerende og ytterst meningsfullt. Kanskje er du og din kjære født til å hjelpe hverandre å vokse i dette livet?