Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

Everyday Miracles

Visdomskort / affirmasjonskort

Everyday Miracles
NOK350.00


"A Course in Miracles" er en verdenskjent åndelig bok som sies å ha blitt kanalisert fra Jesus. Den er en dyp kilde til åndelig innsikt, men stor og tung og lese. Derfor er det så bra at disse kortene fins! De er basert på "The Course", men mye enklere å bruke. 


Det følger ingen bok med kortene i "Everyday Miracles". Hvert kort har en setning fra "The Course" på den ene siden og en utdypende forklaring på den andre. Jeg liker det godt. På en måte føler jeg at disse budskapene må oppleves gjennom livet jeg lever i stedet for å leses om. De må oppleves innenfra.

"Everyday Miracles" er en dypt åndelig stokk. Den gir hjelp til å skille mellom det som er av lys og det som ikke er det, og til å komme ut av følelser som ikke er av lys. Mange av kortene springer ut av det grunnleggende valget vi har mellom kjærlighet og frykt. De fokuserer på tillit, enhet med Gud, fred, tilgivelse og mening.


Bakgrunnsbildene er harmoniske og fredfulle. De gir stokken en stemning av fortrøstning, glede og vekst.


Denne stokken kan du ha livet ut. Den er av typen som aldri tar slutt, men fortsetter å lede deg lenger og lenger.

 


50 kort + folder med litt veiledning

ISBN 9781401956226

Utgitt i 2019