Angrerett


Loven om angrerett gir deg rett til å angre på kjøp gjort over internett. Du behøver ikke oppgi noen grunn, men du må gi beskjed om at du angrer og vil sende varen tilbake senest 14 dager etter at du mottok pakken. Send meg en SMS eller e-post. Du kan, men behøver ikke, bruke angrerettskjemaet du fikk på e-post ved bestilling. Etterpå har du 14 dager på deg til å sende varen tilbake. 


Returadresse:   Blå Himmel Ida Thorkildsen, Lystadveien 4, 1657 Torp.


Du betaler selv omkostningene ved returforsendelse, emballasje inkludert. Loven sier også at du skal pakke returvaren forsvarlig og kunne dokumentere at du har sendt den.


Hvis returvaren er uskadet når den kommer fram, refunderer jeg det du betalte i sin helhet i løpet av 2 virkedager. Hvis den er skadet når den kommer fram og skaden skyldes uaktsomhet fra din side, for eksempel uforsvarlig emballasje, refunderer jeg ikke full pris. Både skaden og at den skyldes uaktsomhet fra deg må dokumenteres. Hvis returvaren er tydelig brukt eller har verdiforringelse som følge av ufortiktighet eller overdreven undersøkelse, får du heller ikke tilbake full pris. Loven om angrerett gir deg rett til å undersøke varen, men ikke mer enn du ville kunnet gjøre i en fysisk butikk. For tarot- og orakelstokker medfører dette at du ikke får tilbake full pris hvis du har brutt forseglingen (plastfilmen rundt stokken).


Forsvinner varen under returen, må du kunne dokumentere at du har sendt den. Kan du ikke det, får du ingen refusjon. Ta derfor vare på kvittering for frakten og velg gjerne en form for frakt hvor forsendelsen kan spores.
Du finner mer om angrerettloven på nettsidene til Forbrukerrådet og Forbrukertilsynet.